WES Coaching
zet jezelf in beweging naar verandering

Vormen van coaching

Er zijn vele manieren van coaching én vormen van coaching. Welke manier het beste bij je past weet je pas als je het ervaart.
Wij richten ons op meerdere thema's met behulp van individuele- en team coaching met, maar ook zonder paarden.
Hieronder staan de verschillende vormen en thema's nog eens op een rijtje. Heb je vragen of een ander thema neem dan zeker contact op.

Paardencoaching
Coaching met paarden is een zeer effectieve manier van coaching. Het paard leidt de sessie. De coach zal tijdens deze sessie ondersteunen in het proces.

Foto door Kiwihug van Unsplash

Wandelcoaching
Niet passief zittend binnen, maar actief lopend buiten. Door op deze manier contact te hebben gaat praten veelal makkelijker dan wanneer je in elkaars zichtveld bent.


Kindercoaching
Coaching voor kinderen met inzet van paardencoaching. Bij ons staat jouw zoon / dochter centraal. We gaan op onderzoek naar wie zij zijn en wat zij willen. Werken aan weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Ouderschap
Een interactieve workshop voor en door ouders over het ouderschap waarin verschillende thema's voorbij komen in combinatie met paardencoaching en meditatie.

Vaderschap
De Dikke van Dale zegt: "Vaderschap is de relatie tussen een man en zijn kind. Deze relatie heeft emotionele, sociale, juridische en biologische componenten." Mooie woorden, maar hoe kan je de band met je kind(eren) upgraden.Burn out
Als je accu helemaal leeg is schakelt jouw brein over naar overlevingsmodus. In deze staat schakelt jouw brein logisch nadenken uit. Je gaat direct reageren op situaties zonder bewust te zijn van wat je voelt of te kunnen verplaatsen in de ander.

Loopbaan (coaching/begeleiding)
Iedereen heeft een "blinde vlek". En vaak zijn we ons niet bewust van onze kwaliteiten. En waarom? Omdat het zo makkelijk voor jou is dat jij je niet kunt voorstellen dat dit voor een ander niet zo makkelijk is.

Dementie / mantelzorg
Iemand met dementie is nog altijd iemand met een eigen persoonlijkheid, emotie en bovenal jouw dierbare. Het is alleen wel anders voor de persoon met dementie, er is geen lange termijn verwachting. We spelen dan ook in op het moment zelf; het hier en nu.


Ruitercoaching (jouw paard als coach)
Paardencoaching met jouw eigen paard. Samen de verbinding aan gaan. Wat wil jouw paard je vertellen?

Andere vraag
Staat jouw thema of vraag er niet tussen? Neem contact op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.